Onsdagssegling 28 aug 2013

Onsdagsseglingar – träning/tävling

För att kunna tävla behöver man träna… Vi seglar en förutbestämd bana, upp-/medströms i Umeälven på onsdagskvällar med gemensam start kl 18.30 från piren i klubbhamnen Bredvik.

Alla kan vara med, oavsett om man tävlingsseglar eller inte. Ett utmärkt tillfälle att lära sig segla sin båt bättre och att umgås med seglarvänner. Fika i klubbstugan efter seglingarna. Den som inte har egen båt, är välkommen att följa med ut på någons båt och gasta. Anmäl dig vid samlingen kl 18:00 vid mastkranen.

Höstens 2019 onsdagsseglingar sker:
augusti: 14, 21, 28
september: 4

Onsdagsseglingar 2013

I år hann vi med 9 onsdagsseglingar. Vi märker ett uppsving bland deltagarantalet och det tycker vi om! Det blev en del härliga onsdagskvällar under hösten och här intill kan du se filmer och bilder från årets onsdagseglingar.

Bildgalleri 2013

Här har vi några bilder från säsongen men det finns säkert fler bilder. Skicka gärna in fler bilder till oss så publicerar vi dem här. Eller om du har login så kan du göra det själv.

mvh USS webbredaktion

Onsdagssegling 2012

Nio onsdagsseglingar under säsongen med många deltagare bådar gott för framtiden! Riktigt kul med denna typ av segling och fikat efteråt i klubbstugan :)

Onsdagssegling 2011

Det blev totalt nio onsdagsseglingar detta år. Många härliga kvällar både på försäsongen och på hösten. Riktigt kul med så många båtar som deltar och nya gastar som vill vara med.

Onsdagssegling 2010

Denna säsong fick vi ihop nio seglingar.

BILDER FRÅN 2012

BILDER FRÅN 2011

BILDER FRÅN 2009