USS_Klubbmarke_376_transp

Bredvik gästhamn/Obbola i Västerbotten.
Tel nr till klubbstuga: 090 – 280 11
E-post: brev@umss.se

Postadress: Box 378, 901 08 Umeå.

Bankgiro: 5780-3835.  SWISH: 123 653 58 27

Klubbinformation

Umeå Segelsällskap (USS) är en förening som är medlem i Svenska Seglarförbundet samt Svenska båtunionen. Föreningens huvudsakliga uppgift är att bedriva seglingsidrott för såväl juniorer som seniorer. Detta sker genom seglingsutbildning och träning samt tävlingsverksamhet för både barn, ungdomar och vuxna. Segelsällskapet ordnar även nybörjarkurser för vuxna i segling samt har jolleläger för ungdomar.

Föreningen har en anläggning med klubbstuga, uppläggning för jollar och båthamn för större båtar. Utöver detta har föreningen många medlemmer som utövar båtliv i bredare bemärkelse, t ex i eskadersegling. I denna del av verksamheten har vi också en hel del medlemmar med motorbåt vilka vi också välkomnar.

Gästplatser

Det finns ca 5 gästplatser längst ut på brygga 1. Under semestertid upplåter medlemmar lediga platser till gästande båtar, dessa båtplatser ska vara utmärkta med en vimpel.

  • Brygga 1 har 8-10 meters bommar och en bredd på 4-5 m
  • Brygga 2 har 6-8 meters bommar och en bredd på ca 3-4 m.
  • Brygga 3 har 8 meters bommar och en bredd på 3,5 – 4 m

Be hamnvärden om hjälp om du känner dig osäker.

Vi kan nu även erbjuda våra gäster att betala sin gästhamnsavgift via SWISH. Det finns uppsatta affisher med info och vårt nummer: 123 594 59 77 som vi är kopplade till.

Klubbhamnens koordinater
63 41 07 N, 20 18 17 O

Vägbom, nyckeltagg & klubbstugan

Vägbommen öppnas när du ringer tel 070-292 73 41 från det mobilnummer du har angett vid medlemsansökan. Om du har bytt nummer eller vill registrera en till mobil kontakta Per-Erik Eriksson via per-erik@umea.fh.se

Nyckeltagg till klubbstugan, bastun, förråd kan köpas av medlemmar. Kontakta någon av följande: Jonas Osterman, 076-131 41 53. Hans Forss, 076-133 63 62. Per-Erik Eriksson, 070-650 63 99 eller Kjell Johansson, 070-576 25 72, så kan de lämna ut en tagg till en kostnad av 200 kr per tagg..

Man kan även hyra klubbstugan för privata tillställningar/fester. Vi har haft både bröllop- och dopsfester i stugan.

Bli medlem

Medlemsavgift 2019:
Junior (t om 20 år) 150 kr
Senior  500 kr
Familj  800 kr (vuxna med hemmaboende barn)

Avgiften betalas in via en faktura som skickas ut via e-post till den adress som anges vid anmälan.

Detta ingår:
•  Bullentinen 2 ggr/år (medlemstidning)
•  Medlemskap i Båtunionen med tidningen Båtliv, 6 nr/år
•  Nyttja klubbstugan
•  Hyra FORE-båtar (en mindre typ av kölbåt, antal 4 st)
•  Hyra optimistjollar & laser-jollar
•  Använda bastun i hamnen
•  Tillgång till bryggan i Simphamn
•  Klubbtävlingar med ringa startkostnad
•  Vara med på trevliga fester ;)

Jag vill bli medlem

KLÄDER MED KLUBBMÄRKET

Beställ kläder med klubbmärket

Vi har tagit fram ett nytt “klubbmärke” som är ett vävt märke i färg med ljusgrå botten. Detta märke kan värmas fast på kläder, väskor, kepsar osv. På kläderna värms märket fast på vänster bröst eller på vänster ärm. Det senare kan vara bra om man har flytvästen på och man vill att märket ska synas.

Om man har en favoritseglingsjacka så kan man få värma fast klubbmärket för endast 25 kr på plats hos Jobline som nu har alla märken och provplagg hos sig.

För mer information om kläderna, olika tryck och priser så hänvisar vi till dokumenten på denna sida. Om ni vill se och känna på kläderna och prova storlekar så kan ni göra detta hos Jobline som finns på Västerslätt i Umeå. Det är även de som tar emot beställningar samt levererar och tar betalt. Vår kontaktperson där är Katarina Jonsson.

Vi hoppas att många vill beställa och hjälpa till att visa upp vår fina klubb i olika sammanhang. I detta dokument kan du se förslag på olika kläder, med tryck och ca priser.

Kläder_priser_2016.pdf

Beställning av kläder

Här är blanketten som du ska använda vid beställning. Det går bra att skriva ut den, för att sedan fylla i den för hand och lämna den till Jobline. Viktigt då är att alla kontaktuppgifter + signatur är ifylllt. Det går också bra att skicka den elektroniskt direkt med e-post till Jobline.

Blankett Kläder USS 2016.pdf

OBS! Viktigt!  Spara en kopia på datorn innan du skickar iväg PDF-filen per e-post. Det går även bra att skriva ut den.

USS VIMPEL, PINS OCH BOK MED KAPPSEGLINGSREGLER

Visa vilket sällskap du tillhör

Vi har en egen klubbvimpel med USS som vajar fint i masten när du ligger i hamn eller kappseglar. Den kan bli din för 200 kr.

Ta kontakt med kassör Per Gandal
pergandal@hotmail.com

Klubbmärke – pin

Vi har tagit fram pins (11×11 mm) med vårt klubbmärke. Passar fint att sätta på jackan, kavajslaget eller blusen. Den kostar 50 kr.

Ta kontakt med kassör Per Gandal
pergandal@hotmail.com

pins_1200_k