Prova på segling!

Umeå Segelsällskap erbjuder företag och organisationer aktiviteter med möjlighet att prova på segling i fin miljö. Vi har vid flera tillfällen arrangerat ”Prova på seglingar” som har varit mycket uppskattade. Extra spännande kan det bli när vi anordnar en miniregatta på en tävlingsbana där flera båtar kan delta.

Förutom själva seglingen så erbjuder vi tillgång till vår klubbstuga, grillglöd och vedeldad bastu på piren i vår klubbhamn i Bredvik Obbola som är vackert belägen vid Umeälvens mynning till havet.

Det brukar vara trevligt att avsluta seglingen med en bit mat. Att köpa in färdig mat från ett cateringföretag är ett enkelt och bra sätt att få till en lyckad aktivitet för personal/kunder om ni inte själva vill laga mat/grilla. Ibland kan segelsällskapet ordna detta mot extra kostnad beroende på vad ni önskar.

Grundpaket 10 personer

15 tillfällen under juni, augusti och september  +  15 duktiga kaptener.

Vi har stora fina segelbåtar och fyra spännande mindre Fore-båtar.

Vi ordnar middag i vår nyrenoverade klubbstuga. Vill ni ha konferens före seglingen går det också att ordna. Avsluta med Umeås häftigaste vedeldade bastu ute på piren.

Pris 8000 kr

+ 600 kr per person vid fler än tio

Dessa datum går att boka, senast 10 dagar i förväg.

JUNI: Onsdag 13 juni , Fredag 15 juni, Onsdag 20 juni, Onsdag 27 juni, Fredag 29 juni
JULI: Fredag 6 juli
AUGUSTI: Fredag 10 augusti, Onsdag 15 augusti, Fredag 17 augusti, Onsdag 22 augusti, Fredag 24 augusti, Onsdag 29 augusti, Fredag 31 augusti
SEPTEMBER: Onsdag 5 september, Fredag 7 september

Intresseanmälan

Ring Thomas Karlsson, 070 – 636 76 71 eller Tommy Lindwall090 – 690 44 02 så hjälper vi er med att ordna en lyckad aktivitet! Det går även bra att skicka via e-post brev@umss.se så tar vi kontakt med dig. Välkommen!