Prova på segling!

Umeå Segelsällskap erbjuder företag och organisationer aktiviteter med möjlighet att prova på segling i fin miljö. Vi har vid flera tillfällen arrangerat ”Prova på seglingar” som har varit mycket uppskattade. Extra spännande kan det bli när vi anordnar en miniregatta på en tävlingsbana där flera båtar kan delta.

Förutom själva seglingen så erbjuder vi tillgång till vår klubbstuga, grillglöd och vedeldad bastu på piren i vår klubbhamn i Bredvik Obbola som är vackert belägen vid Umeälvens mynning till havet.

Det brukar vara trevligt att avsluta seglingen med en bit mat. Att köpa in färdig mat från ett cateringföretag är ett enkelt och bra sätt att få till en lyckad aktivitet för personal/kunder om ni inte själva vill laga mat/grilla. Ibland kan segelsällskapet ordna detta mot extra kostnad beroende på vad ni önskar.

Grundpaket 10 personer

Ta med dina anställda ut på en ”Prova på segling” eller kanske ordna en tillställning för dina kunder? Vårt grundpaket innebär att 10 personer eller fler kan delta. Seglingen anpassar vi efter era önskemål och med hänsyn till väder/vind.

Pris 8000 kr

+ 600 kr per person vid fler än tio

Intresseanmälan

Ring Thomas Karlsson, 070 – 636 76 71 eller Tommy Lindwall090 – 690 44 02 så hjälper vi er med att ordna en lyckad aktivitet! Det går även bra att skicka via e-post brev@umss.se så tar vi kontakt med dig.
Välkommen!